as medica bucov 970x250

Pachet promoțional de detoxifiere la Centrul de Recuperare Medicală din cadrul Spitalului AS Medica Bucov. Cum poți scăpa de kilogramele în plus

pachet detox

 

Pachet promoțional de detoxifiere la Centrul de Recuperare Medicală din cadrul Spitalului AS Medica Bucov. Cum poți scăpa de kilogramele în plus

Începutul de an este perioada în care apar dezechilibrele nutriționale, alimentația dezechilibrată fiind principalul efect al acumulării excesive de toxine în interiorul organismului.

Combinația cu stresul – elementul pe care aceste substanțe toxice abia îl așteaptă pentru a fi eliberate în fluxul sangvin – duce la o consecință greu de combătut: intrăm fără să ne dăm seama într-un ciclu toxic, prin care ne auto-alimentăm factorii generatori de probleme medicale.

La Spital AS Medica știm că o detoxifiere completă, în adevăratul sens al cuvântului, nu înseamnă doar ”tradiționala” dietă/cură de slăbire, dublată de tot felul de ”soluții magice” de reducere a greutății sau apetitului. Constatarea medicilor noștri specialiști este aceea că, adeseori, exact aceste tipuri de ”terapii” sunt cele care declanșează sau agravează afecțiuni dintre cele mai grave.

Centrul de Recuperare Medicală din cadrul Spitalului AS Medica Bucov oferă un pachet complet pentru a scăpa de kilogramele în plus și de toxinele din organism într-un ritm plăcut și susținut.

Pachetul promoțional cuprinde cazare pentru o perioadă de 10 zile, 3 mese pe zi în regimul indicat de către medicul specialist în detoxifiere al Spitalului AS Medica, un pachet Detox ce constă în sucuri care activează procesele metabolice şi ajută la eliminarea surplusului de apă din corp, consultul de specialitate și mai multe proceduri în baza de tratament ultramodernă.

Cei care optează pentru pachetul promoțional de detoxifiere a Centrului de Recuperare Medicală din cadrul Spitalului AS Medica au incluse 10 ședințe de salinoterapie, 8 ședințe de hidroterapie, 4 ședințe de masaj terapeutic, 4 ședințe de kinetoterapie și două ședințe de acupunctură.

De asemenea, sunt incluse următoarele analize medicale: Glucoză, Hemoleucogramă, Acid uric, TGO, Creatinină și VSH.

Nu în ultimul rând, aceștia beneficiază și de o ședință de terapie cuantică.

 

Tariful pachetului de detoxifiere este de 2.500 de lei.

Pentru programări sau informații puteți suna la unul dintre cele două numere de telefon: 0344.111.465 sau 0371.046.882, de luni până vineri sau ne puteți contacta pe pagina de Facebook a Spitalului: Spital AS Medica Bucov.