Luni - Vineri08AM - 08PMSună-ne0344.111.465 / 0371.046.882

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI ESTE O ȘTIINȚĂ. DISCUTAȚI CU SPECIALIȘTI, NU APELAȚI LA ”SOLUȚIILE MAGICE”

WhatsApp_Image_2020-01-08_at_16.23.54-1200x800.jpeg

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, dar pe lângă toată voioșia cu care au venit, în urma lor avem de-a face, de multe ori, cu serioase probleme ale organismului. Este perioada în care apar dezechilibrele nutriționale, depozitele insuficiente de minerale în organism, alergii, acestea fiind principalele efecte ale acumulării excesive de toxine în interiorul organismului.

Majoritatea am reluat munca după mini-vacanța de Sărbători, începe să apară stresul – elementul pe care aceste substanțe toxice abia îl așteaptă pentru a fi eliberate în fluxul sangvin. Consecința: intrăm fără să ne dăm seama într-un ciclu toxic, prin care ne auto-alimentăm factorii generatori de probleme medicale.

La AS Medica știm că o detoxifiere completă, în adevăratul sens al cuvântului, nu înseamnă doar ”tradiționala” dietă/cură de slăbire, dublată de tot felul de ”soluții magice” de reducere a greutății sau apetitului. Constatarea medicilor noștri specialiști este aceea că, adeseori, exact aceste tipuri de ”terapii” sunt cele care declanșează sau agravează afecțiuni dintre cele mai grave.

Noi știm că detoxifierea presupune o abordare corectă și complexă a pacientului, inclusiv una holistică, astfel încât la finalul procedurilor pacientul să revină la cea mai bună formă fizică, mentală și emoțională.

Apelând la programele de detoxifiere ale AS Medica nu scapi doar de ”kilogramele în plus”, noi încercăm să te așezăm în punctul de start al îmbunătățirii sănătății și redobândirii stării de bine fizice și psihice odată cu începutul unui nou an.

Iată ce servicii poți accesa apelând la terapiile de detoxifiere pe care le facem la AS Medica sub supravegherea unui colectiv medical profesionist și dedicat pacientului:

–          Terapia prin masaj – aceasta acționează benefic asupra întregului organism. Prin masaj se produce o intensificare a circulației sanguine și limfatice, a influxului nervos, se obține o revigorare pregnantă a întregului organism, este ameliorată mobilitatea articulațiilor și ligamentelor, metabolismul este stimulat, iar eliminarea toxinelor din corp este amplificată.

–          Terapia prin mișcare – datorită pregătirii profesionale, dar și a mediului de desfășurare a activităților, echipa de specialiști în domeniul recuperării medicale pune în practică cele mai bune și eficiente programe ce au ca și scop îmbunătățirea și readucerea la bunăstare a părții celei mai importante, și anume, aparatul locomotor.

–          Salinoterapia (detoxifierea respiratorie) – efectele benefice pe care această terapie le are asupra organismului uman sunt multiple, în special asupra aparatului respirator. Aerul bogat în săruri minerale contribuie la eliminarea secrețiilor sinusale și ale căilor respiratorii, oprind dezvoltarea altor infecții, efectele curative persistând timp îndelungat.

–          Ședințele de salinoterapie sunt completate de cromoterapie și meloterapie pentru restabilirea unui echilibru psihic și emoțional.

–          Acupunctura – accelerează/reglează metabolismul (după caz), îmbunătățește digestia, întărește funcția ficatului, pancreasului și a altor organe cu rol în metabolism și digestie.

Interesează-te despre cum poți să-ți regenerezi sănătatea fizică și psihică sunând la oricare dintre cele două numere ale recepției Spitalului AS Medica: 0344.111.465 sau 0371.046.882, sau contactându-ne pe messenger-ul paginii de facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Directia de Sanatate Publica Prahova

0244 543 433

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova

0244 594 600

Program audiențe:

Director medical – Luni, Miercuri, Vineri – orele 11:00 – 13:00

Manager – Marți, Joi – orele: 10:00 – 11:30 

Urmărește-ne !


Vizitează-ne !


Copyright by As Medica Bucov. All rights reserved.