Luni - Vineri08AM - 08PMSună-ne0344.111.465 / 0371.046.882

As Medica Bucov,
Medicină internă și recuperareProgramul laboratorului:

Recoltări analize :
Luni-vineri        08:00-11:00

Rezultatele se pot ridica:
Luni-Vineri         08:00-15:00

CERTIFICAT DE ACREDITARE RENAR NR. LM 1070

– data acreditării inițiale: 15.03.2018

– data reînoirii acreditării: 15.03.2022

Laboratorul efectuează o gamă largă de analize medicale, la standarde înalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv valoros de specialiști cu experiență vastă în medicina de laborator și profesionalism dovedit.

Pentru noi cel mai important lucru este ca pacienții noștri să beneficieze în cel mai scurt timp de rezultatele corecte, reproductibile, care să ajute menținerea sau refacerea sănătății.

Avem o colaborare cu cel mai mare lanț de laboratoare din lume, Synlab.

Acest fapt ne permite practic realizarea tuturor analizelor complexe – genetice, virusologige etc. , prin trimiterea probelor în alte centre performante din lume. Rezultatele ne revin în maxim 2 săptămâni.

Această colaborare, dar și laboratorul propriu sunt esențiale atât pentru realizarea proiectului de cercetare pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului, cât și în proiectul de cercetare în medicină cuantică.

ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR CARE SOLICITĂ EFECTUAREA DE ANALIZE ÎN BAZA BILETULUI CAS PH EMIS DE MEDICUL DE FAMILIE SAU DE MEDICUL SPECIALIST:

1. Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.

2. În conformitate cu noile reglementări privind semnarea, validarea și raportarea on-line a biletelor de trimitere pentru efectuarea analizelor decontate de CAS PH, nu se mai poate accepta decât efectuarea acelor analize pentru care există probă biologică conformă / probe biologice conforme la data prezentării pentru recoltare.

Ca urmare vă rugăm să vă asigurați înainte de prezentarea la punctul de recoltare că dețineți probele biologice, altele decât sânge și care necesită autorecoltare, conform cu cerințele laboratorului expuse în GHID DE RECOLTARE și că ați respectat indicațiile de pregătire în vederea recoltării probelor de sânge necesare efectuării analizelor solicitate în baza biletului de trimitere.

Copyright by As Medica Bucov. All rights reserved.