Tipărire

Detoxifiere

detoxDetoxifierea organismului a devenit o acțiune mai mult decât necesară din cauza stilului de viața impus omului modern. Dezechilibrele nutriționale, depozitele insuficiente de minerale din organism, dar și alergiile alimentare sunt principalele cauze ale acumulării excesive de toxine în interiorul organismului.

Mai mult decât atât, atunci când corpul nostru este supus stresului, sunt eliberate aceste substanțe toxice prin fluxul sangvin, creând astfel mai mult stres și îmbolnăvind organismul.

Rolul detoxifierii este acela de a elimina acești compuși chimici care în mod normal nu se găsesc în organismul nostru.

La orginea mai multor patologii poate fi identificată ca și cauză acumularea excesivă de toxine ce au reacționat cu structurile celulare ale organismului. De exemplu:

 

Pachetul de detoxifiere oferit în cadrul Spitalului AS Medica reprezintă punctul de start al îmbunătățirii sănătății noastre. Astfel, vă propunem un program complet pentru tratarea obezității, program de nutriție preventivă și detoxifiere.

Alegând programul de detoxifiere veți beneficia de:

 

detox detox

Pentru a oferi un grad cât mai mare de personalizare terapiei de detoxifire, în funcție de nevoi/solicitări, pacientul va beneficia de:

În programul de detoxifiere pot fi incluse (în funcție de nevoi/solicitări):

De asemenea, în funcție de nevoi/ solicitări, pacienții pot beneficia de consultații de specialitate: cardiologice cu ecografie, Holter EKG, EKG efort; Dermatologie; Ortopedie; Psihiatrie; Oncologie; ORL; Chirurgie pentru eventualele intervenții de chirurgie bariatrică ce vor fi realizate de Prof. Dr. Nicolae Iordache, de la Spitalul Sf. Ioan din București.

Programul de detoxifiere presupune cazarea la Spitalul AS Medica din Bucov, pe o durată de 7 zile. Se poate opta pentru cazarea unei singure persoane într-un salon sau cazarea cu mai multe persoane într-un salon.

Pentru a afla toate detaliile programului, cum vă poate ajuta și dacă reprezintă o opțiune potrivită pentru dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0344 111 465 sau 0371 046 882.

detox detox