Luni - Vineri08AM - 08PMSună-ne0344.111.465 / 0371.046.882

Medicină cuantica


Medicina cuantică are la bază utilizarea cuantelor de energie, adică administrarea de doze foarte mici de radiație electromagnetică în vederea diagnosticului, prevenirii și regenerării sănătății individului.

Tratamentele cuantice au ca scop restabilirea câmpului electromagnetic și a stării informaționale alterate de diverși factori patologici.

Sunt folosite metode non-invazive de diagnostic și tratament.

Terapia cuantică propune o abordare holistică – are în vedere nu doar tratamentul simptomelor, ci și cauzele problemelor, urmărind eliminarea lor.

Spitalul AS Medica este dotat cu Sistemul Electrofiziologic Universal MAFG 03.01.

Acest aparat vine în ajutorul medicinii cuantice și este destinat detectării cauzelor prezenței în corpul uman a diverselor micro-organisme care generează variate afecțiuni, de cele mai multe ori cu tendințe degenerative pentru organismul uman.

Sistemul Electrofiziologic Universal MAFG 03.01 diagnostichează afecțiuni generate de micro-organismele detectate și realizează dovezi scriptice de prezență a acestora în corpul pacientului.

Cele mai frecvente boli cronice tratate  și vindecate sunt: scleroză multiplă și scleroză amiotrofică laterală, encefalomielita mialgică, bolile autoimune, infecțiile cronice, alergiile, oboseala cronică, astm bronșic, neurofibromialgiile, artrite și artroze, neuroborelioze (sindrom lyme), bolile endocrino-metabolice, infertilitatea și cardiomiopatii.

Copyright by As Medica Bucov. All rights reserved.