Luni - Vineri08AM - 08PMSună-ne0344.111.465 / 0371.046.882

ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR!!!

Stimați pacienți și aparținători, în contextul evoluției situației epidemiologice actuale referitoare la evoluția infecției cu Covid -19:

  • Vă informăm că Spitalul AS Medica funcționează și în această perioada în aceleași condiții și parametrii ca înainte de situația epidemiologica apărută.
  • Vă asigurăm că toate măsurile luate au în vedere, în primul rând, grija pentru pacienții noștri, evitarea expunerii lor la riscuri suplimentare și vă mulțumim pentru înțelegere.
  • Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, să respectați cu strictețe măsurile de prevenție comunicate oficial și să evitați aglomerațiile.
  • Vă recomandăm să luați în considerare doar informațiile transmise din sursele oficiale. Pentru recomandări și alte informații, puteți suna la linia TELVERDE, pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății ( 0 800 800 358)
  • Vă reamintim faptul că Spitalul AS Medica nu este un spital de urgență. Vă rugăm ca, în măsura în care este posibil, să amânați prezentarea la spital, pentru a nu vă expune unor riscuri suplimentare.

 

Conducerea Spitalului AS Medica vă transmite faptul că ia toate măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Am luat următoarele măsuri cu impact direct asupra pacienților noștri și a aparținătorilor acestora:

RESTRICȚIONAREA ACCESULUI ÎN SPITAL

În prezent accesul în spital este permis doar pacienților, în urma triajului epidemiologic. Aparținătorii pacienților internați nu mai au acces în incinta spitalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

 

PUNCT DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC

Este funcțional punctul de triaj epidemiologic. Acesta este situat la intrarea în spital, într-un spațiu special amenajat. Toți pacienții sunt triați la intrarea în spital, prin verificarea temperaturii, a simptomatologiei și completarea formularului de anchetă epidemiologică.

 

INSTRUIREA PERSONALULUI

Întregul personal al spitalului a fost instruit și cunoaște toate măsurile care trebuie luate în această situație de urgență.

 

STOCURI MATERIALE

Am asigurat stocurile de materiale sanitare și dezinfectanți necesare pentru următoarea perioadă, pentru buna funcționare a activității în spital.

 

CURĂȚENIA ȘI DEZINFECȚIA

Am intensificat activitățile de curățenie și dezinfecție în toată incinta spitalului.

 

IMPORTANT!

Spitalul AS Medica funcționează și în această perioadă în aceleași condiții și parametrii ca înainte de situația epidemiologică apărută. Internările și consultațiile se fac pe bază de programare.

 

CONDUCEREA SPITALULUI AS MEDICA

DR. SCARLAT MIHAI-ALIN


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Directia de Sanatate Publica Prahova

0244 543 433

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova

0244 594 600

Program audiențe:

Director medical – Luni, Miercuri, Vineri – orele 11:00 – 13:00

Manager – Marți, Joi – orele: 10:00 – 11:30 

Urmărește-ne !


Vizitează-ne !


Copyright by As Medica Bucov. All rights reserved.